top of page

Verzenden & retourneren

Verzending

Wanneer een artikel op stock is, en u bestelt voor 15u, zal dit artikel dezelfde dag nog verstuurd worden. Normaal gesproken ontvangt u dit 1-2 dagen later, maar wij hebben geen controle over de leveringsdiensten. 

Wanneer een artikel niet meer in stock is, wordt u steeds op de hoogte gebracht en, indien mogelijk, bieden we een alternatief aan. 

De meest gebruikte leveringsdiensten zijn DHL, UPS and Bpost. 

Vanaf 65 euro is de verzending gratis!

Retourneren

In 2014 werd de consumentenwet aangepast waardoor u als klant volgende rechten heeft:

  • 14 dagen bedenktijd nadat het product werd ontvangen. Indien er deelleveringen zijn, telt als ontvangst de datum van de laatste levering. U hoeft geen reden op te geven, maar de voorwaarde is wel dat het product in originele staat en onbeschadigd is. In geval van retourneren, vragen we een mail te sturen naar verkoop@3dmaterials.be. U zal van ons een bevestigingsmail ontvangen waarin alle informatie staat om de goederen terug te sturen. 

    • Indien er schade of slijtage aan het product is, zal deze schade in mindering worden gebracht van het aankoopbedrag dat dient teruggestort te worden. ​

    • Verbruiksproducten zoals filamenten die verzegeld geleverd worden, kunnen na het openen van de verpakking niet teruggenomen worden. 

    • Wanneer bij printers bepaalde 'verzegelde' verpakkingen geopend zijn, kunnen we deze niet meer terug aanvaarden.

  • Na het ontvangen van het teruggestuurde product, beoordelen wij de staat zo snel als mogelijk en sturen we u een bevestigingsmail met het resultaat van deze beoordeling. Nadien ontvang je je zo snel als mogelijk het te vergoeden bedrag. 

  • De kosten van het retourneren worden gedragen door de klant. Deze kosten zullen niet terug vergoed worden door 3dmaterials.be. 

bottom of page